مشاوره کودک و نوجوان +آشنایی با اختلالات در کودکان

مشاوره کودک و نوجوان
در مقاله قبلی سعی کردیم توضیحاتی مبنی بر تعریف مشاوره و انواع مشاوره در اختیار شما قرار دهیم . در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی در رابطه با مشاوره کودک و نوجوان و مشکلاتی که کودکان با آن دست پنجه نرم می کنند ارائه دهیم.
اگر قصد درخواست مشاوره کودک و نوجوان را دارید می توانید با موسسه مشاوره در اصفهان تماس بگیرید.

اختلالات کودکان:
اضطراب در کودکان
اضطراب یک معضل همه گیر است که افراد از کودکی تا کهنسالی با آن مواجه هستند. پس می توان گفت کودکان هم درگیر انواع استرس و اضطراب می شوند. کودکان در سنین بین دو تا سه سالگی مدام اضطراب از تنهایی و ترس از فضای تاریک را دارند. در سنین پنج تا هفت سالگی منطقی تر فکر می کنند و ترس از آسیب دیدن از حیوانات را دارند. در سن هشت سالگی اولین استرس عملکرد مثل ترس از مدرسه رفتن، ترس از امتحانات و……تجربه می کنند.
از علائم استرس در کودکان می توان به سردرد، دل درد، شب ادراری، پرخواشگری، دیدن کابوس در خواب اشاره کرد.
قابل به ذکر است استرس و اضطراب در کودکان تنها بعد منفی ندارد، بلکه گاهی یک امر طبیعی است و نشان دهنده سلامت روان کودک است. هنگامی که این استرس و اضطراب باعث علائم بالا شود والدین می توانند با درخواست مشاوره کودک و نوجوان در موسسه آرامش ذهن به راحتی این مسائل را حل کنند.
شب ادراری
شب ادراری یکی از شایع ترین مشکلاتی است که کودکان با آن درگیر هستند. همین موضوع باعث نگرانی والدین و از بین رفتن اعتماد به نفس در کودکان شده است. شب ادراری به این معناست که کودک از سن پنج سالگی به بعد جایش را خیس می کند و کنترل ادرار ندارد. این موضوع در کودکان مسئله ای مهم و نگران کننده ای نیست به مرور زمان حل می شود. می توانید با درخواست مشاوره کودک و نوجوان در موسسه مشاوره در اصفهان مشکل شب ادراری را برای همیشه در کودکان خود حل کنید.
علت شب ادراری در کودکان:
- ارثی بودن.
- عفونت.
- مشکلات هورمونی.
- کوچک بودن مثانه درکودک.
درمان شب ادراری:
- در قدم اول والدین باید بدانند که موضوع نگران کننده ای نیست و به کودکان استرس وارد نکنند.
- کودکان را تمسخر نکنند و مانند یک راز بین والدین بماند.
- کودک از خوردن مواد تحریک پذیر مانند نوشابه، سوسیس و …….اجتناب کند.
- سرما یک عامل تحریک پذیر است، سعی کنید کودک جای گرم بخوابد.
- در طول شب کودک را چند مرتبه بیدار کنید.
پر خواشگری در کودکان
پشت هر پرخواشگری کودکان فریاد یک نیاز است. کودکان زمانی پرخواشگری می کنند که احساس می کنند نادیده گرفته شده اند و سعی دارند با فریاد و زور گفتن به نوعی جلب توجه کنند. پرخواشگری در کودکان دلایل مختلفی دارد همانند ناکامی از نرسیدن به اهداف خود، الگو برداری از بزرگ تر ها، اضطراب و افسردگی.
والدین می توانند با حفظ خونسردی خود با استفاده از استراتژی های مختلف خشم کودکان را کنترل کنند. یکی از استراتژی هایی که والدین می توانند در کودکان استفاده کنند نادیده گرفتن خشم کودکان است. صبور و با حوصله باشید و به کار خود ادامه دهید و توجه به کار بد کودکان نکنید. بعد از اتمام خشم کودک با اولین انجام کار خوب کودک آن را تشویق کنید . در این استراتژی ممکن است کودک به پرخواشگری خود ادامه دهد ولی در ادامه کم کم از پرخواشگری کودک کم میشود.
دیدگاهتان را بنویسید